A leggyakoribb hibák a csajozásban

Tegye fel a kezét, aki tudja, kristálytisztán, hogy mi a célja a nőkkel a csajozásban!

Mondjuk a 37,8%-a az olvasóknak. Többiek? Ellátogattál erre az oldalra, Mex majd meg mondja mi lesz a cél. Ez nem így működik. Első hiba, hogyha valaki célokat ír le az ismerkedésben: Nekem az a csaj kell. Őt akarom felszedni. Mex, kérlek segíts! Mit írjak neki? Mit mondjak?

Hot_CoupleS_-_1024x768_-_Wallpapers_-_aman15-35.jpg_a_27Ez a kedvenc üzenetem, amit kapok, vagy sms-ben, inkább facebookon vagy e-mailben, Mex, tetszik egy csaj a gimnáziumban, vagy az egyetemen, hogy szedjem fel. Hát én. Erre mit tudok mondani? Átküldöm neked az összes DVD-t, az összes könyvet, gyere el a csajozási tanfolyamra, és akkor lehet megkapod a választ, de azt a csajt nem fogod felszedni. Miért nem fogod felszedni? Mert nem lehet cél az, hogy te azt a csajt akarod felszedni. Mert a cél, minden célnak amit leírsz az életedben, csak rád kell, hogy tartozzon. Az lehet cél, hogy egy vonzó férfi akarok lenni. Az lehet cél, hogy magabiztosabb akarok lenni. Az lehet cél, hogy egy olyan életet akarok, ahol jól érzem magam. De az, hogy én azt a csajt akarom, az nem lehet cél, márpedig azért nem, mert hogy te azt a csajt megszerzed-e, az nem csak rajtad múlik.

Minden csajt fel akarsz szedni?

Az, hogy őt megszerzed-e az nem csak rajtad múlik. Nincs olyan technika, módszer, varázspirula a világon, amivel te minden csajt fel tudsz szedni. Második hiba: én minden csajt fel akarok szedni. Mex, én olyan akarok lenni, aki minden csajt fel tud szedni. Aki bárkit, bárhol legyek, kinézem magamnak, mint egy katalógusból a Penny Marketben, és akkor őt akarom, akciósan. Nem fog működni. A céljaidnak mindig rólad, saját magadról, és az életedről kell, hogy szóljanak.

Ha már neked egy konkrét csaj kell, főleg, ha ez a konkrét csaj általában egy olyan csaj, akinél próbálkoztál 100× és 101× beégtél, már csak ezért sem fog összejönni, illetve, hogy egy exbarátnőt visszaszerzése, aki valamikor kirakott, engem raktak ki többedszer. De én nem akartam visszamenni. Azt mondtam, hogy ha az a csaj engem kirakott, nem tetszettem neki, ezért találtam rá a PUA-ra, ezért kezdtem el fejleszteni magamat, azt mondtam, hogy jó. Nincs semmi probléma. Én sem jövök be minden csajnak. Ezt elfogadom. Ez így tiszta. Miért kéne nekem mindenkit felszedni? Ez alapból hülyeség.

Oké, tehát az első hiba, amit a legtöbb férfi elkövet, hogy nekem az a csaj kell. Felejtsétek el. Lehet, hogy össze fog jönni. Tehát nem azt mondom, hogy nincsen kivétel. Valamikor össze fog jönni. De ne ez legyen bennetek, hogy nekem ő kell, ő kell, ő kell. Inkább fókuszáljatok arra, hogy fejlesszétek magatokat, és akkor meg fogjátok látni, hogy akkor össze fognak jönni a dolgok. Az élet, az nem kiszámítható, de befolyásolható.